TANCAN - SELF TANNING

Är du ute efter den perfekta solbruna färgen utan att behöva pressa dig under solens strålar eller i ett dyrt solarium? Med produkter från TanCan har du allt som behövs för att du steg-för-steg ska lyckas med en hälsosam och snygg self-taning! Detta är ingen vanlig brun-utan-sol-produkt utan färgen är imponerande redan efter första användningen och ger en naturtrogen solbrun färg som sitter kvar länge.

För bäst resultat börjar man med att ta bort döda hudceller med TanCan Scrub. Därefter smörjar man in kroppen med TanCan Primer så att huden får optimalt med fukt. Primern fungerar även som det perfekta fästet för din self-taning och resultatet blir jämnare och mer hållbart. När detta är klart och primern har torkat in i huden så applicera TanCan Bronze/Clear med jämna och lugna rörelser cirka 30 cm infrån området du vill behandla.

TanCan är ett brun-utan-sol-system för hemmabruk. Produkterna utvecklas och tillverkas i Sverige. Fördelen med TanCan är att färgen sitter bra och är skonsam mot huden. Ingredienser som används är aloe vera och vitt te som skapar en röd tråd genom hela TanCan-serien.

Produkter
12 36 72